OneCoin oferă si reprezinta o oportunitate, probabil o data in viață, revoluționează direct lumea afacerilor digitale ale economiei.


Intrebarea este: cum poate cryptocurrency sa creeze valoare? De ce OneCoin?

Video OneCoin: Join the Financial Revolution
Video What is OneCoin?


OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie și creată printr-un proces numit "minerit". La fel ca numărul de serie pe o bacnota de hârtie, fiecare monedă digitală este unică. Spre deosebire de banii emisi de guverne, există un număr finit de OneCoins, asigurându-se că nu pot fi afectați de inflație și că sunt imposibil de contrafăcut. Deoarece criptovalutele nu sunt legate de o anumită țară sau de o bancă centrală, valoarea monedei depinde de factori precum utilitatea, cererea și oferta. Atunci când se alătură sistemului OneCoin, utilizatorii fac parte dintr-o rețea globală de milioane de mineri OneCoin, care au posibilitatea de a alege diferite modalități de a utiliza OneCoins. Poți să îți iei moneda și să beneficiezi de valoarea ei. Veți putea, de asemenea, efectua plăți și transfera bani către și din orice parte a lumii. Blockchain-ul OneCoin stabilește un nou standard industrial prin stocarea informațiilor despre KYC. Acesta rulează la fiecare minut și este adaptat pentru a satisface nevoile clienților și ale comercianților. Cu numărul său finit de 120 de miliarde de monede, OneCoin este una dintre cele mai mari valute de rezervă din întreaga lume.
Această oportunitate este disponibilă doar urmand o invitatie si un link de inscriere, a persoanei membru OneLife, care v-a oferit informatia despre afacere, aceasta oferindu-vă cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în lumea cripto-valutei.

OneLife este o companie de marketing în rețea, in continua crestere, numarand astazi peste 3 miloane de parteneri activi, oferind acces la un portofoliu divers de produse și servicii care urmăresc să adauge valoare individuală și socială vieților membrilor săi și să le ofere oportunități de dezvoltare profesională și personală.


OneLife este parte din Ecosistemul OneCoin si reprezinta comunitatea de mineri ai monedei OneCoin.



Informatii suplimentare, actualizate: in fiecare seara la ora 21:30,
de luni pana vineri inclusiv
avem o prezentare online in timp real (in limba romana) a acestei afaceri:

Click pe link-ul de mai sus si dupa incarcarea paginii veti fi invitati sa va logati cu un ''user'' ales de dumneavoastra.

Vizionare placuta si cu folos. :)

Link-ul de inscriere OneLife:
https://www.onecoin.eu/signup/goldenbrenda2

De ce este important sa ai o inscriere rapida in sistem:

1. Inscrierea este gratuita.
2. Te familiarizezi cu biroul tau digital (Back Office) pentru producerea si tranzactionarea valutei digitale OneCoin.
3. Iti ocupi un loc fruntas
4. Cei care se inscriu in viitor vor putea fi plasati aleatoriu sub pozitia ta.
5. Esti pregatit sa faci upgrade contului tau.


Poti investi in urmatoarele pachete:

 https://www.oneacademy.eu/ro/

Pentru informatii suplimentare contacteaza-ma te rog pe e-mail:






Comentarii

  1. Cripto currency! Este posibil ca deja să fiți familiarizați cu acest termen.
    Deoarece dorim să prezentăm totul pe înțelesul tuturor vom vorbi puțin despre cripto currency, chiar dacă știți deja câte ceva.
    Cripto currency sau moneda digitală a apărut în peisaj în anul 2009, prima valută fiind Bitcoin.
    La acel moment un bitcoin valora 0,01$, în prezent valoarea unui bitcoin este 327$.
    Dar totuși, ce este o monedă digitală și de ce este valoroasă?
    Orice monedă cunoscută dvs. până acum, fie că vorbim despre RON sau valută (dolar, euro etc.) este o monedă fiduciară. Ceea ce înseamnă că este emisă de guvernul unui stat, iar respectivul stat garantează valoarea acesteia.
    Valoarea unei crypto monede cine o garantează?
    O crypto monedă este rezultatul unei operațiuni matematice. Fiecare monedă reprezinta o rezolvare diferită. Astfel, moneda în sine generază valoare. Deoarece fiecare rezolvare a operațiunii matematice este unică, o crypto monedă nu poate fi falsificată.
    Cu ce este mai bună decât o monedă emisă de guvernul unui stat, de exemplu Euro?
    Istoria a demonstrat că niciun stat din lume nu are o stabilitate continuă. Chit că vorbim despre marele Imperiu Roman, despre fostul URSS sau despre state contemporane precum SUA, schimbările politice afectează stabilitatea monedei.
    Spre deosebire de Euro, a cărui valoare este garantată de statele ce au aderat la această monedă, Onecoin și celelalte crypto monede au valoarea garantată de către matematică. Indiferent de schimbările politice sau de alte împrejurări nefericite, matematica rămâne neschimbată. 1+1 va rezulta întotdeauna 2. Acest fapt garantează stabilitatea monedei Onecoin

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sunt produse monedele digitale?
    Cu ajutorul unor calculatoare foarte puternice operațiunea matematică este rezolvată, folosind de fiecare data o variantă diferită, dar cu același rezultat. Fiecare rezolvare reprezintă o monedă. Pe măsură ce sunt create noi monede, calculatorul va necesita mai mult timp pentru găsirea unei noi rezolvari și crearea unei noi monede. Această operațiune este numită minare (en: mining).

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce Onecoin și nu altă crypto monedă?
    Majoritatea crypto monedelor de prestigiu, spre exemplu Bitcoin, au fost deja minate foarte mult.
    Calculatoarele necesită mult prea mult timp pentru găsirea unui nou rezultat matematic.
    Onecoin este o monedă nouă ce necesită un timp relativ scurt de minare deoarece fenomenul se află la început. Spre deosebire de alte crypto monede ce au fost dezvoltate de mici întreprinzători (personae fizice) folosind propriile calculatoare, Onecoin este dezvoltat de către o singură companie, prima de pe piață în acest domeniu, ce pune la dispoziție investitorilor toată logistica, dar și un sistem de network marketing ce garantează ascensiunea monedei și popularizarea ei.
    La asta se adaugă și faptul că prețul unui Onecoin este în continuă creștere, dar în momentul de față este foarte accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sistemul monetar actual,asa cum il stim astazi, trece printr-o extraordinara schimbare la nivel global si ne indreptam catre o noua era.Acum ai o oportunitate complet transparenta in fata ta si cea mai buna parte din ea este ca poti sa proiectezi asa cum vrei, daca esti interesat sa iti construiesti un portofoliu si UN FLUX DE VENITURI PROFITABILE, aceasta este SANSA TA de a fi in prim planul la ceva nou, ceva care creste si ceva despre care viitorii istorici se vor referi la ea ca fiind REVOLUTIONARA.Prin aderarea ta la concept, nu numai ca vei beneficia de moneda cripto,dar, te vei pozitiona de economia viitorului.Tine minte, ca nu mai este o intrebare daca moneda cripto va avea un impact asupra economiei noastre, ci intrebarea este : ESTI GATA pentru noua SCHIMBARE ECONOMICA care A INCEPUT?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cursul One Academy acopera tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa preiei conducerea intr-o noua economie in dezvoltare. Cum faci parte din asta? Ca sa te alaturi retelei OneCoin, poti sa-ti creezi un cont gratuit si atunci cand te decizi sa faci parte din procesul de minare (de obtinere a crypto-monedei OneCoin) puteti incepe cu un pachet minim de 130 euro.
    Vei primi tokeni inclusi in pachet care iti vor da posibilitatea sa faci parte din cele mai mari sisteme informatice ''zacaminte'' (Pools) de minat pe care le-ai vazut. Prin activarea acestor tokeni vei genera OneCoins, care vor merge in contul tau personal.
    Aceasta va ajuta cat mai multi oameni posibil, pentru a face parte din procesul de exploatare (minare) fara cunostinte speciale sau echipament, un mod foarte puternic de a ajuta oamenii de pretutindeni.
    Datorita faptului ca valoarea monedei Crypto se bazeaza pe legea cererii si ofertei, este usor de inteles, cu o retea in extindere, ca valoarea OneCoin va creste.
    OneCoin este de departe cel mai nou, cel mai modern si inovator sistem de cryptocurrency!

    RăspundețiȘtergere
  6. OneCoin este o oportunitate de a-ti pune banii la munca iar tu ca investitor sa-ti faci temele din timp ce sa faci cu profitul.
    Banii sunt importanti insa ai nevoie si de timp pentru tine.
    De ceva timp de ani de zile, mi-am propus sa gasesc alte solutii in care sa castig fara atata implicare si timp.
    OneCoin nu este pentru toata lumea, este pentru vizionari sau pentru cei care isi doresc alt stil de viata mai liber mai inteligent. Vorbim totusi despre o afacere si cifrele arata extraordinar: cea mai mare si rapida capitalizare: 2,5 Milarde euro intr-un an.
    Personal din ce am investit pana acum mi-am asigurat un venit pasiv doar din investitii, insa bonusurile de retea sunt interesante. Daca esti activ poti sa castigi zeci de mii de euro saptamanal.
    Recomand!
    Ideea este ca cryptovaluta este o inovatie in voga si lumea are nevoie de ea.
    Deci acum ai oportunitatea de a fi parte la dezvoltarea acestei monezi si sa beneficiezi in profit de ascensiunea ei.
    Ce ai de facut?
    Simplu: investesti intr-un pachet educational si primesti un backoffice cu
    Informatii si monezi interne Tokeni in functie de investitie.
    La un starter de 130euro vei primii 1000tokeni. Acum exista si o promotie de 10% tokeni in plus.
    Deci 1100tokeni.
    Primul bonus al companiei dubleaza suma de tokeni din cont o data la 12 saptamani se numeste Split-are si acum urmatoarea dublare va avea loc cam in 2 saptamani.
    In momentul in care ti se vor dubla nr. de tokeni recomand sa-i trimiti catre bazinele de minare ale companiei pentru a produce monezi OneCoin.
    Din acel moment ai de asteptat o perioada in jur de 8 saptamani si vei primi in cont monezile pretioase.
    Ideea este ca tu vei produce moneda avantajos si vei beneficia de un profit foarte bun cand o s-o folosesti.
    Vei vedea si te vei convinge singur de asta!
    Eu nu pot decat sa-ti recomand calduros sa faci asta!
    Nu ti-as fi recomandat daca nu as fi testat personal sistemul.
    Cu prietenie,
    sa-ti fie de folos,
    Radu Nicolescu
    onecoinafacere.blogspot.com
    www.onecoinsupport.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare